Rugaciunea sau comunicarea cu Dumnezeu

rugaciune-1280x800
„RUGĂCIUNEA este respirația sufletului”

Sa vorbesti cu Dumnezeu inseamna sa te rogi. Din minte si din inima. Pentru multi dintre noi limbajul rugaciunilor este unul putin sau deloc familiar. Poate din cauza cuvintelor in sine (arhaice, dure, greoaie etc.), poate din cauza orgoliului care nu ne lasa sa ne numim “robi ai lui Dumnezeu” sau “pacatosi”, poate din cauza faptului ca nu ne simtim demni de fi ascultati, poate ca nu indraznim sa-L deranjam pe Tatal Ceresc cu toate nimicurile, poate ca…… Dar toti ne dorim sa fim ascultati si sa ni se indeplineasca rugaciunile.

M-as bucura sa-mi permiti sa fiu CALAUZA ta. Sa te asist in acest dialog. Sa descoperim impreuna cele mai potrivite rugaciuni pentru tine si obiectivele tale, astfel incat sa te simti demn de a vorbi cu Dumnezeu oricand si dorintele tale sa devina realitate in cel mai scurt timp.

Caci direcția spre care eu merg este cea spirituală, creștină, în care ne-am născut, am crescut și evoluat, nealtertă de pseudo-științe, aducând un mesaj simplu, plin de iubire, despre un plan mai înalt de cunoaștere și izbândă. Tehnicile pe care le folosesc se bazeaza pe puterea rugaciunii, ca modalitate de vindecare spirituala, de sublimare a suferintei, de înaltare a inimii si comuniune cu divinitatea.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s